Čiščenje avtostekel

Čiščenje stekel

Jasen pogled na cesto, brez bleščanja, poveča varnost pri vožnji, saj se bistveno zmanjša nevarnost nesreč, ki so posledica slabega pregleda. To je še posebej pomembno v deževnem vremenu, v temi in pri svetlobi nasproti vozečega avtomobila. Z malo truda lahko tudi vi prispevate k varnosti na cesti – zase in za druge udeležence prometa. Primerne produkte je za vas razvil NIGRIN.

  •        za popolno čistočo in proti rošenju

 

NIGRIN Performance Sredstvo za čiščenje stekel z odstranjevalcem nikotina v obliki zelo učinkovitega spreja s sredstvom za odstranjevanje ostankov nikotina za lahko, učinkovito in okolju prijazno čiščenje avtostekel, ki ne pušča črt ali meglic. Za zunanjo in notranjo uporabo. Hitro odstrani ostanke insektov, silikona in maščob, pa tudi mastni in nikotinski film. Gladi površine in s tem zmanjšuje efekt bleščanja in odboja svetlobe.

Odbija umazanijo in zmanjšuje obrabo.

Ne vsebuje potisnih plinov. Uporabite vsakih šest tednov.

  •        za jasen pogled brez bleščanja v vsakem vremenu

 

Sredstvo proti rošenju šip v obliki učinkovitega spreja za odstranitev rose z dolgotrajnim preventivnim delovanjem. Idealno za avtostekla, pa tudi za vizirje motorističnih čelad, stekla očal, ogledal in zaščitnih očal, očal za smučanje ali plavanje ipd.

Nanos ponovite na štiri do šest tednov.

  •        za površine brez ostankov lepila

 

Odstranjevalec vinjet in nalepk v obliki sprejaza lahko in popolno odstranjevanje ostankov lepil. Primerno za steklene in lakirane površine. Lahek za uporabo s posebno kratkim delovanjem.

  •        za čiste displeje, ne le v vozilih

 

Sredstvo za čiščenje displejev v obliki sprejas posebno recepturo pene in kombinacijo sestavin za nežno čiščenje občutljivih displejev. Primerno za čiščenje displejev navigacij, radiev in telefonov, pa tudi LCD in TFT ekranov. Varna in enostavna uporaba zaradi močno zmanjšanega ustvarjanja vlage. Odstrani prstne odtise, prah in maščobo.

facebook twitter youtube google-plus

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke.

V kolikor ne spremenite nastavitev spletnega brskalnika, se strinjate z njihovo uporabo. Več o piškotkih

Razumem
Tuesday the 18th. Joomla 2.5 Templates. Copyright (c) by TRI-ING d.o.o. Maribor, 2014