Nega notranjosti in stekel

Nega notranjosti – hitro in učinkovito

Nega notranjosti vozila je vedno ročno delo, ki je lahko zaradi številnih različnih materialov zelo potratna. Da bi bilo delo čim lažje, vam NIGRIN nudi obsežen program izdelkov za nego, ki so razviti posebej za moderne tekstile, usnje in umetne materiale ter hrapave površine. Tako v najkrajšem možnem času dosežete najboljši rezultat – hkrati pa poskrbite, da notranjost vozila ostane čista, sveža in sijoča.

NIGRIN Nega notranjosti vozila vedno zagotavlja:

  •        zaščito pred predčasnim staranjem materialov
  •        ohranjanje vrednosti vozila
  •        trajno osvežilno delovanje
  •        prijeten vonj
  •        učinkovito čiščenje in nega
  •        optimalna skladnost materialov

 

Zakaj pride do krhkosti materialov?

Moderni umetni materiali so sestavljeni tako, da so glede na funkcionalnost trdni ali elastični in barvno skladni z notranjostjo avtomobila. Predvsem vročina in UV-žarki sčasoma uničujejo polimerne verige umetnih materialov. Zaradi tega postane material krhek, lomljiv ali celo razpokan, poleg tega pa izgubi tudi originalno barvo. Takih poškodb se ne da odpraviti – lahko pa jih zelo učinkovito preprečimo. Zato sta strokovno čiščenje in nega od samega začetka tako pomembna za ohranjanje vrednosti vašega vozila.

 

Dezinfekcija klimatskih naprav

Za boljšo higieno bi morali redno enostavno in nekomplicirano izvesti dezinfekcijo vaše klimatske naprave. Zbrana kondenzata vlaga, ki se nabira v klimatski napravi, ustvari idealni prostor za razvoj plesni in bakterij. Ko naprava deluje, se ti povzročitelji bolezni razširijo po kabini vozila, vi pa jih nato vdihavate.

  •        za več higiene v vozilu

NIGRIN Performance Dezinfekcijsko sredstvo za klimatske naprave v obliki spreja za samostojno dezinfekcijo klimatske naprave. V samo desetih minutah deluje proti plesni, klicam in bakterijam, odstrani povzročitelje bolezni in neprijetne vonjave. Dezinficira klimatsko napravo, zračne kanale, oblazinjenje in tepihe ter zavira bakterije in plesen. Enostaven in varen za uporabo. Primeren za vse velikosti vozil.

Kako deluje samostojna dezinfekcija klimatske naprave?

Priprava vozila na čiščenje klime V vašem vozilu vklopite klimatsko napravo in jo nastavite na obtočno delovanje, nato odprite vse zračnike. Okna morajo biti pri tem zaprta.
Pred uporabo pretresite! Pretresite pločevinko NIGRIN Performance Dezinfekcijskega sredstva za klimatske naprave in jo položite za voznikov sedež, ki ste ga predhodno nagnili naprej.
Aktivirajte sprej za čiščenje klime! Aktivirajte aerosolni sprej.
Med delovanjem zapustite vozilo! Zapustite vozilo in zaprite vrata.
Po 10 minutah je klima čista! Po približno desetih minutah je pločevinka prazna, klimatska naprava pa znova higiensko neoporečna.

 

Pri NIGRIN-u smo poskrbeli tudi za pripomočke, ki vam olajšajo delo.

 

 

facebook twitter youtube google-plus

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke.

V kolikor ne spremenite nastavitev spletnega brskalnika, se strinjate z njihovo uporabo. Več o piškotkih

Razumem
Monday the 17th. Joomla 2.5 Templates. Copyright (c) by TRI-ING d.o.o. Maribor, 2014