Tu najdete popoln pregled nad našimi področji uporabe in dragocene nasvete o čiščenju, negi, zaščiti in ohranjanju vašega vozila.

Podkategorije

 • Čiščenje zunajosti vozila

  Čiščenje zunanjosti vašega vozila je izjemnega pomena. Tako skrbite za sijočo optiko vašega vozila, hkrati pa preprečujete poškodbe laka, ki so posledica negativnega delovanja zunanjih vplivov, kot so posipna sol, cestni prah in podobno.

 • Čiščenje notranjosti vozila

  Čiščenje notranjosti vozila je pomembna, ne le za ohranjanje videza vašega vozila, ampak tudi za večjo varnost (boljši pogled na cesto) in higijeno (dezinfekcija klimatske naprave). Zato smo pri NIGRIN-u za vas razvili raznovrstne izdelke za čiščenje in nego notranjosti vozila.

 • Nega laka

  S tehničnega vidika je naloga avto laka, da ščiti pločevino pred korozijo. Tako ima  skrb za avto lak in zaščita avto laka, poleg čisto optičnega vidika, tudi zelo pomembno vlogo pri ohranjanju vrednosti vašega avtomobila.

 • Nega in zaščita

  Pravilna nega vozila ščiti posamezne dele avtomobila pred predčasnim staranjem in tako skrbi za ohranjanje vrednosti vašega vozila. Tu lahko najdete podatke o tem, katerih delov vozila nikakor ne smete zanemarjati.

 • Popravilo

  Nikoli ne morate popolnoma preprečiti poškodb na vašem vozilu, a kljub temu ni treba, da so vedno draga. Mnoga popravila lahko opravite tudi sami, enostavno in varno. Tu se lahko podučite o tem, kako opraviti takšna popravila in kaj za to potrebujete.

 • Priprava na zimo

  Zima je že pred vrati. Skrajni čas je torej, da vaše vozilo pripravite na mrzel letni čas. Tu izveste, kar bi morali nujno vedeti, da varno preživite zimo.

facebook twitter youtube google-plus

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke.

V kolikor ne spremenite nastavitev spletnega brskalnika, se strinjate z njihovo uporabo. Več o piškotkih

Razumem
Tuesday the 18th. Joomla 2.5 Templates. Copyright (c) by TRI-ING d.o.o. Maribor, 2014