Nega kokpita

Nega notranjosti vozila

S pravimi in profesionalnimi izdelki lahko dele iz umetnih materialov v notranjosti vozila hitro in optimalno negujete. Od armature do odlagalnih površin in celo sončne zaslonke: Vsepovsod v notranjosti vozila se uporabljajo moderni materiali, ki jih moramo redno čistiti in negovati, sicer se začnejo hitreje starati. NIGRIN Izdelki za nego skrbijo za to, da do tega ne pride.

 

Nega tekstila in usnja

Pack in umazanije na tepihih in sedežih ne moremo vedno preprečiti – kljub posebni previdnosti. Lahko pa poskrbimo, da vse hitro in brez ostankov odstranimo: učinkovito, a hkrati nežno, tako da se vrednost vozila ohrani.

 

  • za tekstile, ki izgledajo kot novi

 

Sredstvo za čiščenje tekstila v obliki sprejaza popolno odpravo pack in umazanije iz vseh tekstilov v vozilu.

Z močno, a nežno formulo pene. Osvežuje barve in ne beli tkanin.

Uporabite po potrebi, a najmanj vsakih šest mesecev.

 

  • za dolgotrajno svežino, čistočo in nego

 

NIGRIN Performance Sredstvo za nego in čiščenje tekstila v obliki spreja z vgrajeno ščetko za čiščenje, ki je posebej primerna za globinske in trdovratne madeže na vseh tekstilih v vozilu, tudi velurju. Nevtralizira neprijetne vonjave in osvežuje barve. Olajša čiščenje, preprečuje nastanek ponovne umazanije in tako zmanjša napor potreben za nego.

Preverjena skladnost materialov, ne povzroča zbledelosti.

Uporaba po potrebi, a najmanj vsakih šest mesecev.

 

  • za najboljšo nego gladkega usnja

 

NIGRIN Performance Sredstvo za nego usnja v obliki intenzivne emulzije z naravnimi olji in voski za nežno čiščenje in posebno učinkovito, bogato intenzivno nego, ki osveži barve, za gladko usnje v vozilu. Usnje ohranja voljno in zračno. Nudi dolgotrajno zaščito, ki odbija prah, vodo in umazanijo, s tem pa zmanjša napor potreben za nego.

Nanos ponovite vsakih šest mesecev.

Ni primerno za divje usnje ali alkantaro.

 

Pomembno: 

Pred uporabo izdelkov na tekstilnih in usnjenih produktov na zakritem mestu preverite skladnost materialov in barve. Vedno obdelajte celotno površino sedežev, naslonjal in tepihov, tako ne nastanejo barvno neskladna mesta.

 

 

facebook twitter youtube google-plus

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke.

V kolikor ne spremenite nastavitev spletnega brskalnika, se strinjate z njihovo uporabo. Več o piškotkih

Razumem
Saturday the 30th. Joomla 2.5 Templates. Copyright (c) by TRI-ING d.o.o. Maribor, 2014