Kako delujejo naši izdelki za nego umetnih materialov?

Učinkovita nega umetnih materialov ščiti na vročino in sonce občutljive polimerne verige na površini in v globini materialov. Tako se ohranja originalna struktura, s tem pa tudi željene lastnosti in barva umetnih materialov. Tako dolgotrajno ohranite nov izgled materialov, s tem pa tudi vrednost vozila. Poškodovanih izdelkov iz umetnih materialov ne moremo »popraviti«, lahko pa izboljšamo izgled in z ciljno nego preprečimo nadaljnje staranje.

  • za posebej globinsko delujočo nego umetnih materialov

Sredstvo za nego površin iz umetnih materialov za profesionalno in globinsko nego plastike, umetnega usnja, vinila in gume. Primerno tako za notranjost vozila, kot tudi za cevi prezračevalnega in hladilnega sistema v prostoru motorja ter za gumijasta tesnila vrat, pomične strehe in prtljažnega prostora. Trajno preprečuje krhkost, obledelost, izsušenost, zapackanost in zabarvanost. Nudi antistatično zaščito, ki odbija prah, vodo in umazanijo, kar zmanjšuje napor potreben za nego.

Nanos ponovite na štiri do šest tednov.

Čiščenje armaturne površine

Iz embalaže, pripravljeni, zdaj!

Hitro in mimogrede lahko očistite in negujete umetne materiale v kabini vozila z Gobo za kokpit.

 

Pomembno: Prosimo ne uporabljajte izdelkov za nego umetnih materialov na steklih, armaturah, volanu, pedalih in površinah sedežev. Zaščitite pred zmrzaljo.

 

 

facebook twitter youtube google-plus

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke.

V kolikor ne spremenite nastavitev spletnega brskalnika, se strinjate z njihovo uporabo. Več o piškotkih

Razumem
Monday the 17th. Joomla 2.5 Templates. Copyright (c) by TRI-ING d.o.o. Maribor, 2014