Nega umetnih materialov

Vsi umetni materiali na in v vozilu so izpostavljeni ekstremnim obremenitvam in obrabi. Da jih ohranimo dalj časa voljne in funkcionalne, je potrebna redna nega. Jeseni in spomladi je potrebno negovati tesnila na vratih in pokrovu prtljažnega prostora. To podaljša življenjsko dobo tesnil, ščiti pred obrabo, razpokami in zamrzovanjem vrat v zimskih mesecih.


Nega tesnil

Za vse nelakirane dele iz umetnih materialov v vašem vozilu je na voljo NIGRIN Sredstvo za nego umetnih materialov. Nanesite NIGRIN Sredstvo za nego umetnih materialov na NIGRIN Krpo za kabino in nato zdrgnite vse dele, ki jih želite očistiti.

Nega nelakiranih delov

Že poškodovane in od sonca obledele dele lahko osvežite z NIGRIN Črno barvo za odbijače. Dobro je, da površine najprej očistite z NIGRIN Čistilom za umetne materiale. Nato pobarvate odbijače z NIGRIN Črno barvo za odbijače. Na koncu jih lahko zaščitite še z NIGRIN Zaščito za umetne materiale.

Barva za odbijače

Kabino vozila je potrebno redno negovati. NIGRIN NanoTec Sprej za kabino pomaga odstranjevati prah. Hkrati pa obogatite umetne materiale z izgubljenimi sestavinami in tako preprečujete predčasno staranje. NIGRIN NanoTec Sprej za kabino nanesite na NIGRIN Krpo za kabino in z njo zdrgnite površine v kabini vozila.

Nega kabine vozila

Novejše, nelakirane umetne materiale na zunanjosti vozila najprej temeljito očistite z NIGRIN Čistilom za umetne materiale. Na koncu jih lahko z NIGRIN Zaščito umetnih materialov, ki je odporna na pranje, še zaščitite. Oba izdelka nanesite s pomočjo NIGRIN Večnamenske krpe. Zaščitene površine so odporne na zunanje vplive, odbijajo umazanijo in jih je lahko čistiti.

Zaščita umetnih materialov

.

facebook twitter youtube google-plus

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke.

V kolikor ne spremenite nastavitev spletnega brskalnika, se strinjate z njihovo uporabo. Več o piškotkih

Razumem
Saturday the 2nd. Joomla 2.5 Templates. Copyright (c) by TRI-ING d.o.o. Maribor, 2014