Nega pnevmatik in platišč

Nujno je, da s platišč redno odstranjujete agresivni cestni prah. Ta ne poškoduje le laka, ampak ga je tudi vedno težje odstraniti. Tu je nujna uporaba močnega čistila za platišča, kot je NIGRIN EvoTec Čistilo za platišča. To deluje samoaktivno in tako zmanjšuje napor, ki je potreben za nego.

Iz embalaže, pripravljeni, zdaj!

Redno čistite platišča

Posebna receptura, ki ne vsebuje kislin, ne poškoduje površine platišč in je primerna za vse vrste le-teh (kovinske, aluminijaste, kromirane ipd.). Poškropite po celotni površini hladnih in suhih platišč.

Nanesite čistilo na platišče

Indikator delovanja: Barva čistila se med delovanjem spremeni iz modre v vijolično. Ko se pojavi izrabljen, temnovijoličen odtenek barve, veste, da so samoaktivne sestavine čistila platišča popolnoma očistila.

Pustite čistilu delovati

Nato platišče očistite z visokotlačnim čistilcem. Po čiščenju osušite platišče s pomočjo Usnja za avto in hladne vode.

Sperite čistilo

Da bi olajšali naslednje čiščenje, po čiščenju platišče zaščitite z NIGRIN Performance Zaščito za platišča. V ta namen z NIGRIN Krpo za poliranje na platišče nanesite NIGRIN Performance Zaščito za platišča. Nastalo belo plast z drugo NIGRIN Krpo za poliranje spolirajte.

Nanesite zaščito na platišča

Strani pnevmatik očistite z NIGRIN Sredstvom za nego pnevmatik, da dosežete sijoč videz. Po nanosu NIGRIN Sredstva za čiščenje pnevmatik ni potrebno dodatno brisanje. Izdelek deluje samostojno in za sabo pušča sijoč videz.

Očistite pnevmatiko

.

facebook twitter youtube google-plus

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke.

V kolikor ne spremenite nastavitev spletnega brskalnika, se strinjate z njihovo uporabo. Več o piškotkih

Razumem
Saturday the 2nd. Joomla 2.5 Templates. Copyright (c) by TRI-ING d.o.o. Maribor, 2014