Zaščita dna vozila

Da bi preprečili korozijo in prehiter razpad materialov, je pomembno, da redno kontroliramo in obnavljamo zaščito dna vozila. Pred nanosom zaščite je potrebno temeljito čiščenje in sušenje dna vozila. Potem sledi vizualni pregled in popravilo.

Preglejte podvozje

Med NIGRIN-ovimi izdelki lahko najdete raznovrstne izdelke, ki vam lahko pomagajo pri zaščiti podvozja: od aerosola, do izdelkov za nanos s čopičem in izdelkov, ki jih lahko nanesete s kompresorsko pištolo.

Nanesite zaščito  Zaščitite podvozje

Poleg dolgotrajne zaščite intaktnega zaščitnega sloja na podvozju, duši tudi zvok.

Zaščita zmanjšuje hrup

Po nekaj letih je smiselno obnoviti tudi zaščito notranjosti votlih delov karoserije, kot na primer vrata, blatnike,  pokrov prtljažnega prostora ipd. S pomočjo formule v obliki aerosola in cevko za nanos so tudi težko dostopni deli dosegljivi.

Zaščitite prazne prostore

 

 

 

Kot alternativno zaščito podvozja vam priporočamo NIGRIN Vosek za podvozje, ki predstavlja trajno in trpežno zaščito z voskom.

Zašitia z voskom

Med popravilom je smiselno obremenjene dele vozila, kot na primer blatnike ali pragove, zaščititi z NIGRIN Zaščitno pred udarci kamnov. Pri tem nanesete trpežno elastično črno zaščito, čez katero lahko tudi lakirat.

Zaščita pred udarci
.

facebook twitter youtube google-plus

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke.

V kolikor ne spremenite nastavitev spletnega brskalnika, se strinjate z njihovo uporabo. Več o piškotkih

Razumem
Saturday the 2nd. Joomla 2.5 Templates. Copyright (c) by TRI-ING d.o.o. Maribor, 2014