Zaščita laka

Zaščita laka

Zaščita za lak s trdim voskom  je nepogrešljiva za ohranjanje vrednosti vašega avtomobila. Avto laki so izpostavljeni močnim mehanskim, kemičnim in okoljskim obre Zaščita za lak s trdim voskom  je nepogrešljiva za ohranjanje vrednosti vašega avtomobila. Avto laki so izpostavljeni močnim mehanskim, kemičnim in okoljskim obremenitvam, kot so udarci kamnov, goriva, kisline, UV-sevanje ipd.

Obrabo pomembne vrhnje plasti laka lahko bistveno upočasnite in ohranite avto lak vašega avtomobila, če ga ščitite s kakovostnim trdim voskom.

 

Zaščita za lak s trdim voskom ustvarja nepropusten film na avto laku in ga tako ščiti pred vremenskimi vplivi, umazanijo in predčasnim staranjem.

100  odstotna zaščita.jpg

S kombiniranjem visokokakovostnih naravnih in sintetičnih lakov NIGRIN Zaščita laka s trdim voskom ustvarja dolgotrajen, pred vodo in madeži odporen film, ki ustvarja do šestmesečno Roll-off zaščito. Ta učinkovit, na vremenske vplive in šampon odporen zaščitni film preprečuje mikroskopske poškodbe na laku, poudarja barve in prinaša briljanten lesk. Obremenitvam, kot so udarci kamnov, goriva, kisline, UV-sevanje ipd.

.

facebook twitter youtube google-plus

Ta spletna stran za svoje delovanje uporablja piškotke.

V kolikor ne spremenite nastavitev spletnega brskalnika, se strinjate z njihovo uporabo. Več o piškotkih

Razumem
Saturday the 30th. Joomla 2.5 Templates. Copyright (c) by TRI-ING d.o.o. Maribor, 2014